Adobe meddelar att Creative Suite 3-plattformen för design av innehåll för tryck, webb, interaktiva medier och mobila applikationer nu finns tillgänglig i svenska versioner.

Två utgåvor, Creative Suite 3 Design Standard och Design Premium, av Adobes omfattande programpaket levereras nu i svenska versioner. Båda utgåvorna av CS3 finns i versioner för Powerpc- och Intel-baserade Mac-datorer och för Windows XP- och Vista-baserade system.

I programpaketen ingår nya versioner av Adobes applikationer. I Design Premium-utgåvan ingår exempelvis Adobe Indesign CS3, Adobe Photoshop CS3 Extended, Adobe Illustrator CS3, Adobe Flash CS3 Professional, Adobe Dreamweaver CS3samt Adobe Acrobat 8 Professional.

Uppskattade marknadspriser för Adobe CS3 Design Premium och Standard är 24 725 respektive 18 912 kronor inklusive moms. För uppgradering till Design Premium och Design Standard får Adobes kunder räkna med att betala 12 475 respektive 7 825 kronor.

Datormagazin riktar sig till avancerade och intresserade datoranvändare och är även det enda magasinet i Sverige som har en fast sektion för bevakning av Linuxområdet men vi skriver om alla operativsystem.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här