Canons nya hemmaskrivare kan hantera det mesta och stöder trådlös direktutskrift från mobila enheter.

Från Canon kommer en ny bläckstråleskrivare med multifunktion för hemmet.  Pixma MG3650 ersätter Pixma MG3550 och är ​​konstruerad för att hantera ett brett utbud av trådlös skanning, kopiering och utskrift av olika typer av dokument.

Den nya Canon Print-appen möjliggör utskrift direkt från Instagram och Slideshare, samt uppladdning av skannade bilder till Microsoft Onenote. Modellen stöder även direktutskrift från ett brett spektrum av sociala och molntjänster, inklusive Facebook, Flickr, Evernote, Google Drive, Dropbox och Onedrive. Det går också att bifoga skannade filer till e-postmeddelanden och skicka dem direkt från MG3650.

Skrivaren har stöd för Apple Airprint, Google Cloud Print, Pixma Cloud Link och Wlan Pictbridge. Dessutom kan den hantera dubbelsidig dokumentutskrift och utskrift av kantfria hållbara foton. Extra stora XL-bläckkassetter finns som tillval för bättre utskriftsekonomi.

Enheten kommer att finnas tillgänglig från och med september 2015 till priset 700 kronor.

Föregående artikelTyst i hörlurarna
Nästa artikelProgramtips: Handy Start Menu 1.98
Anders Reuterswärd
Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här