tisdag, maj 18, 2021
Hem Taggar Skrivare

Tagg: skrivare

Test: Epson ET-5800

Är Epson ET-5800 den optimala multifunktionsskrivaren för driftsäkerhet, multianslutning och prestanda? Ja, inte omöjligt.

Test: HP Envy Photo 7830

HP Envy Photo 7830 är en kompakt och användarvänlig multifunktionsskrivare med bra pappershantering och bildläsare, men vi tycker att den är aningen svag på just fotoutskrifter.

Test: Epson ET-7700

Epson har fått fram en skrivare som erbjuder bra balans mellan låga utskriftskostnader och fotoutskrifter av hög kvalitet. Denna multifunktionsenhet får utmärkelsen Datormagazin rekommenderar.

Epson med patronproblem

Fråga: Vid byte av färgpatroner i min Epson skrivare XP-322 gjorde jag misstaget att tömma patronfacket och installerade sedan alla de nya originalpatronerna samtidigt.

Test: Lifeprint

Lifeprint tar fotoutskrifterna till nästa nivå genom att addera AR-möjligheter, via utskrifterna och en tillhörande app. Ett intressant koncept, även om det nog ändå är i sin linda.

HP-utskriftsproblem

Fråga: Min sprillans nya skrivare HP Envy 4528 kan inte skriva ut testsida och inte heller dokument som jag skapat själv. Kopiering och skanning går utan anmärkning.

Sverigepremiär för HP:s Instant Ink

HP:s nya bläckpatronstjänst Instant Ink har nu kommit till Sverige. Tjänsten innebär att nya bläckpatroner levereras automatiskt när behov finns. Skrivaren beställer själv när det är dags för patronbyte.

Fotoskrivare för spontana utskrifter

Tack vare deras förmåga att skriva ut var som helst och när som helst, har batteridrivna bärbara miniskrivare blivit mer och mer populära. Nu har Canon lagt till ytterligare en produkt till detta marknadssegment.

Utskriftsloggning

Fråga Jag hjälper en liten ideell organisation med deras nätverk. Det finns ingen server, utan alla har den gemensamma skrivaren installerad lokalt. Nu har det...

Utskrift över nätverket

Fråga Jag har ett problem med att få skrivarna att fungera över nätverket. Jag har två skrivare. En är en Brother HL2207DW, den har nätverksanslutning...