Fråga

Vid byte av färgpatroner i min Epson skrivare XP 322 gjorde jag misstaget att tömma patronfacket och installerade sedan alla de nya originalpatronerna samtidigt. Skrivaren kunde inte identifiera dessa trots upprepade försök. Jag kan inte hitta någon rekommendation i handboken hur man ska kunna nollställa skrivaren, som trots upprepade försök ger samma svar varje gång. Min dator är Windows 7.Tack på förhand.

Sune Svensson

 

Svar

Det var ju ett dilemma. Det enda jag kan hitta som möjligen skulle kunna fungera är instruktionen för att byta patroner innan de tagit slut:

Öppna Inst på startskärmen med < eller > och tryck på OK. Välj Underhåll med < eller > och tryck sedan på OK. Välj Bläckpatronsbyte med < eller > och tryck sedan på OK. Tryck sedan på rombsymbolen.

Jag är inte säker på att detta hjälper dig, men det kan vara värt att prova.

 

 

Föregående artikelUppgradering och ny hårddisk
Nästa artikelFTP-begränsning
Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här