Litet svenskt Internet of Things-företag tas över av jätten Tele2.

Tele2 IoT har förvärvat det lilla Sverigebaserade företaget Kombridge, som sedan 2010 har erbjudit tjänster inom säkerhet, hantering av uppkopplade enheter och applikationer inom sakernas internet.

Enligt Tele2 kommer företaget att stärka sin säkerhetsportfölj genom produkten Kombridge Connect. De sammanslagna sälj- och utvecklingsteamen kommer bygga vidare på Kombridges teknik och kunnande för att erbjuda starkare IoT-tjänster inom applikations- och anslutningshantering för företag. Kombridges sex anställda övergår till Tele 2 IoT.

 

 

 

Föregående artikelDatormagazin nr 9, 2016
Nästa artikelOrbi – snabbt hemmanätverk
Anders Reuterswärd
Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här