Kategori: internet

Gratis VPN är vad Betternet utlovar, men det kommer till en liten kostnad i form av annonser. Lösningen fungerade dock som utlovat och vi fick godtagbara överföringshastigheter.

Fråga: Jag har Avast Internet Security. Och mitt problem är att brandväggen inte tillåter mig att komma ut på internet. Det kommer ett gult utropstecken på nätverk, men när jag stänger av brandväggen kan jag surfa som vanligt.

94 procent av alla svenskar använder internet och 85 procent gör det i mobilen. Upp till pensionsåldern använder så gott som alla (99 procent) internet. Även bland de äldsta ökar användningen.

Zyxel har presenterat Multy Whole Home WiFi Mesh Solution, utrustning som är utformad för att leverera heltäckande Wi-Fi i hemmet med hjälp av Mesh-teknik.

Svenska Internetmuseum, som drivs av Internetstiftelsen i Sverige, IIS, tar i höst in en Wikipedian in Residence för att sprida internethistorien på världens största uppslagsverk i samarbete med Wikimedia Sverige.

65 procent av svenska folket är oroliga för att någon form av dataintrång eller IT-attack ska drabba dem. Vidare uppger 41 procent att de redan utsatts för någon form av dataintrång, privat eller på jobbet. […]