Zyxel lanserar Multy – en Wi-Fi-lösning i en konsumentversion och en leverantörsversion för hem av alla storlekar

Zyxel har presenterat Multy Whole Home WiFi Mesh Solution, utrustning som är utformad för att leverera heltäckande WiFi i hemmet med hjälp av Mesh-teknik. Multy finns i två utföranden, Multy X och Multy Pro.

Den första är avsedd för hemanvändare som vill ha en enkel lösning som kan hanteras självständigt från en intuitiv app. Multy Pro är avsedd för tjänsteleverantörer som vill kunna erbjuda fjärrstyrda och skräddarsydda Wi-Fi-lösningar till sina abonnenter.

Tjänsteleverantörer kommer att kunna överblicka och fjärrstyra sina kunders uppkopplade hem med hjälp av Multy Pro TR-069 och TR-181. De kommer också att kunna spara tid med hjälp av Multy Pros autokonfiguration, som avsevärt minskar supportkostnader tack vare färre supportsamtal och utryckningar.

 

 

Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här