torsdag, januari 24, 2019
Hem Taggar Nätverk

Tagg: nätverk

Programtips: Nxfilter v4.3.3.2

Ett webbfilter för ditt nätverk. Kan du hantera ett nätverk borde du också kunna implementera denna lösning. Belöningen blir ett webbfilter som låter dig styra vilka sidor som får besökas.

Programtips: Filezilla 3.39.0

Filezilla är en snabb och funktionsrik FTP-klient som lär möta de flestas filöverföringsbehov. En annan trevlig egenskap är att programmet finns till flera olika plattformar.
Hotspot Shield

Programtips: Hotspot Shield 7.15.1

Hotspot Shield skyddar dig när du ansluter till trådlösa nätverk via publika åtkomstpunkter. Detta då det skapar ett virtuellt privat nätverk som tar hand om din kommunikation.

Programtips: PRTG Network Monitor 18.4.47.1962

Detta är en av de bästa nätverksövervakarna. Dock kan det ta en stund att klura ut de mer avancerade funktionerna. Under installationen får välja mellan freeware eller utvärderingsversion.

Programtips: Pingplotter Free 5.8.2

Det kan ses som ett grafiskt verktyg för Traceroute och Ping. Knappast revolutionerande, men inte desto mindre trevligt. Det finns även två betalversioner av programmet med fler funktioner.

Programtips: Frostwire 6.7.5

Fildelning via P2P, person till person, är inte överspelat och detta program använder nätverket Gnutella. Den kanske största fördelen med programmet är den snabba sökfunktionen.

Test: Netgear XS708T

Behöver du en smart switch med stöd för 10 GbE? Du behöver inte leta vidare, för Netgear XS708T passar både krävande privatpersoner och mindre företag.

Programtips: Netbalancer 9.12.6.1781

Trots gränssnittet är Netbalancer ett rättframt verktyg som är behändigt för dig som kör flera internetapplikationer samtidigt. Du får möjligheten att tilldela programmen ned- och uppladdningshastighet.

Programtips: Nettraffic 1.52

Ett bra och användarvänligt program för att hålla ett öga på nätverkets upp- och nedladdningshastigheter. Det kan konfigureras efter olika önskemål och ger gott om rapporter samt grafer.

Programtips: Wireshark 2.6.4

Ett verktyg med grafiskt gränssnitt för analys av nätverkstrafik. Det gräver djupt och ger detaljerad information. Data kan analyseras i realtid men även sparas för senare analys.

Premium

Missa inte!