lördag, september 24, 2022
Hem Taggar Nätverk

Tagg: nätverk

Intel och Broadcom visar WiFi 7

Kommande nätverksstandarden WiFi 7 visar upp höga hastigheter redan innan specifikationerna är spikade vid Intel- och Broadcom-demonstration.

Test: Orbi 5G Tri-Band WiFi 6 Mesh System

Orbi 5G levererar mobil gigabithastighet och skalbart Wi-Fi i klassisk design. Orbi är troligen en den snabbast växande produktgruppen hos Netgear. Efter multipla lanseringar av...

Broadcom presenterar WiFi 7

Tidigare i år presenterade MediaTek sin version av den kommande WiFi 7, nu visar även Broadcom upp sin version av WiFi 7.

Så optimerar du nätverket för dina säkerhetskameror

Vi fyller hemmet med säkerhetskameror och berättar hur du optimerar nätverket för att allt ska funka på bästa sätt. Räcker det att använda en enkel router eller måste man köra mesh? Och när är det läge för en dedikerad basstation? Patrik Wahlqvist har svaren.

Test: Huawei Mesh 7

Vi testar Huawei Mesh 7, en lättinstallerad meshlösning med mycket bra räckvidd. Det är ett riktigt bra köp – om du hittar det till rätt pris.

Test: Netgear WAX620

Netgear WAX620 är en fjärrmanagerad accesspunkt med hög säkerhet. Men hur bra är den? Vi testar.

Test: Netgear Orbi 4G LTE Advanced Modem – LBR20

Netgear släpper en meshrouter med LTE-stöd. Orbi 4G LTE Advanced Modem – LBR20 – är riktigt vass, men kostar givetvis därefter.

Hur får jag Wi-Fi genom betongvägg?

Fråga: I betonghuset så fungerar inte trådlöst ner till undervåningen. Provar min extender men det blir inte bra. Hur får jag Wi-Fi genom betongväggen?

Hur kan jag slippa nätverkskabel till övervåningen?

Jag ska flytta till en lägenhet med 2 våningar. På övervåningen ska jag ha en dator som jag bara kan koppla upp med LAN-kabel men problemet är att min router kommer behövas vara på nedervåningen. Att dra en kabel från nedervåningen är min sista utväg.

Produktgenomgång: Netgear WAX218

Samarbete: Netgear WAX218 är en lite enklare accesspunkt med gott om kraft.