Eizo Flexscan

Med 27 tum, hög upplösning och hög pixeltäthet ger Eizos senaste bildskärm möjlighet till en stor arbetsyta med många program igång.

Japanska Eizo har lanserat sin första 27-tums skärm med 4K-upplösning, nya Flexscan EV2785, riktad mot användare som är ute efter en flexibel bildskärm med större arbetsyta. Skärmen har mycket smala kanter, vilket gör den lämplig för flerskärmsanvändning, och USB-C-anslutning som standard.

Med en upplösning på 3 840 x 2 160 bildpunkter och en pixeltäthet på 163 pixel per tum visas både bilder och text skarpt och tydligt bildskärmens storlek ger en stor arbetsyta. Det finns också funktioner för bättre synhälsa och synkomfort. Bildskärmen är helt flimmerfri även i låg ljusstyrka utan att påverka färgstabiliteten.

En integrerad sensor mäter också omgivningsljuset och ställer automatiskt in motsvarande ljus på skärmen, vilket uppges minska riskerna för ögontrötthet. Detta kompletteras med en funktion som reducerar det blå ljuset i bilden och skapar en varmare ton.

Bildskärmsfoten är ergonomisk och kan justeras vertikalt med 178 millimeter samt vridas i 344 grader. Dessutom är högtalarna trots de smala kanterna integrerade på framsidan.

Eizo Flexscan har ett rekommenderat pris på 9 000 kronor exklusive moms och kommer att finnas till försäljning i december.

 

 

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här