Fråga

Jag har försökt få mitt aktivitetsfält i Windows 7 att vänta en sekund innan det reser sig från skärmens underkant. Det verkar som om det enda det finns lösning på är att få upp det direkt eller sätta motsvarande fördröjning på ”live-ikonen” på program som är igång.

När jag ska klicka på kommandon i underkant på program som är i helskärmsläge far aktivitetsfältet upp innan jag hinner klicka på programmet och istället klickar jag på att starta ett program i fältet.

Tommy Sundström

Svar

Det bästa sättet att undvika detta är förstås att alltid ha aktivitetsfältet synligt. Själv har jag aldrig sett någon anledning att ha det hoppande upp och ned, det är bara irriterande.

Men alla har vi olika smak, så jag skulle rekommendera dig att prova det lilla programmet Taskbar Activate.

 

 

Föregående artikelVill inte visa
Nästa artikelTest: Sennheiser Flex 5000
Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här