Cube är ett litet datorchassi från Antec som är certifierat av EKWB och gjort för att passa med vattenkylning.

Den välkända datorlådetillverkaren Antec har slagit sig ihop med EK Water Blocks för att skapa en ny mini-ITX-låda som erbjuder ett vattenkylningsalternativ i litet format. Antec hävdar att detta är första gången som en tillverkare av datorlådor samarbetar med ett kylningsföretag för att erbjuda entusiaster det bästa av två världar.

Cube är en kompakt låda i aluminium och stål med måtten 362 x 250 x 460 millimeter och en framåtlutande formgivning. Det finns plats för en 3,5-tumsenhet och två 2,5-tums. Det finns utrymme för grafikkort med en längd på upp till 350 millimeter, plus ytterligare två expansionsplatser.

Totalt fyra fläktplatser ska säkerställa tillräcklig kylning och lådan är som sagt redo för vattenkylning redo med plats för en 240 millimeters radiator. Det finns också ett innovativt klicksystem för enkel öppning och stängning av lådan.

Cube har en elegant panel och ett bottenbelysningssystem i sju färger som lätt kan justeras. Enligt Antec är tanken att chassit ska kunna fungera för allt från konventionell dator, speldator eller hemmabio till professionell användning.

 

 

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här