Förbeställningarna av Datormagazin Retro #3 öppnade kvällen den 20 oktober. Redan har över 300 ”backare” beställt tidningen.

Produktionen av Datormagazin Retro #3 sätter igång om vi får in minst 1000 beställningar inom en 30-dagarsperiod, så än är det långt kvar. Tidningen kommer bland annat att innehålla artiklar som:

  • Amiga-acceleratorn som alla kan bygga
  • Demodaxx och spelrecensioner
  • ABC80: Den svenska datorn som tog världen med storm – ett litet tag
  • CDTV – mastodontfloppen
  • Hoarders – vi pratar allvar med de som staplar sina retrodatorer på hög
  • Och mycket mer…

Givetvis hittar vi även ”måste-inslag” som Retroexperten, Brad S och reportage från Sveriges mest intressanta retro-event i den nya tidningen.

Datormagazin Retro #3 går att beställa från https://shop.datormagazin.se/collections/datormagazin-retro-3. Där bjuder vi även på en gratisartikel från förra numret som handlar om MSX uppgång och fall.

Ny hoodie och t-shirt i samband med Retro #3

Precis som tidigare kan du välja att köpa endast tidningen eller ett paket med exempelvis en nyproducerad t-shirt och ett gäng finfina diskett-etiketter. Våra mest hängivna läsare satsar på Elite-paketet som bland annat innehåller tidningens exklusiva luvtröja som endast trycks i 25 exemplar. Nio av Elite-paketen är tingade i skrivande stund, vilket vi är oerhört tacksamma över.

Du som har frågor om den nya tidningen hittar en kort FAQ här.

 

Anders Öhman, chefredaktör Har arbetat på diverse IT-tidningar sedan (det senaste) sekelskiftet. Innan dess läste han journalistprogrammet i Sundsvall efter ett år som frilans på lokaltidningen hemma i Värmland.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här