AOC 31 tum Quad

AOC siktar på spelsegmentet med en ny, stor, böjd skärm som har Quad HD-upplösning och en massa in-byggda finesser och funktioner.

Skärmtillverkaren AOC:s senaste bildskärm Agon AG322QC4, är med sin 31,5-tums kantlösa VA-panel, Quad HD-upplösning (2 560 x 1 440 pixel), en böjning på 1800R och funktioner som Radeon Freesync 2 och VESA Display HDR 400-kompabilitet främst avsedd för att ge en förstklassig spelupplevelse.

Skärmen erbjuder en ljusstyrka på 400 candela per kvadratmeter, svarta toner, bra färgomfång och stort färgdjup, samt en uppdateringshastighet på 144 hertz och en svarstid på fyra millisekunder. Det finns anpassade inställningar för olika genrer som FPS, racing eller RTS som kan väljas med den medföljande fjärrkontrollen.

Formgivningen går i svart och foten Ergo Base ska göra det möjligt att justera höjd, lutning och svängning för bästa möjliga ergonomiska position. En utfällbar hållare för headset finns och skärmen har två USB 3.0-portar, inbyggd kabelhanteringslösning och handtag för enkel transport. LED-lamporna på den nedre ramen och på baksidan av bildskärmen kan ställas in att lysa i rött, grönt eller blått i tre olika styrkor.

I juni ska bildskärmen finnas till försäljning till priset 6 000 kronor.

 

 

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här