Cherry KC6000 Slim

Cherry presenterar ett ultratunt tangentbord med en elegant design och riktar sig mot stilmedvetna användare som vill ha bra funktion.

Från tangentbordstillverkaren Cherry kommer det nya ultratunna tangentbordet KC 6000 Slim, med inriktning på känsla och en modern och elegant formgivning. Företaget säger skrytsamt att tangentbordet imponerar med sin exakta saxmekanism, kompakta dimensioner och toppmoderna design. Ett robust tangentbord med en integrerad metallplatta innebär ett särskilt attraktivt tillägg till skrivbordet för den stilmedvetna användaren, anser man.

Modellen KC 6000 SLIM använder sig av företagets SX-tangenter med saxteknik. Enligt Cherry garanterar detta en utmärkt skrivkänsla och lång livslängd. Tangenterna är lasergraverade för hållbarhet och motståndskraft mot nötning och det finns sex extra funktionstangenter.

Tangentbordet dyker upp under maj 2018 till ett pris på ungefär 400 kronor. Två olika färger är tillgängliga, silver med vita tangenter och svart med svarta tangenter.

 

 

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här