Cherry presenterar ett ultratunt tangentbord med en elegant design och riktar sig mot stilmedvetna användare som vill ha bra funktion.

Från tangentbordstillverkaren Cherry kommer det nya ultratunna tangentbordet KC 6000 Slim, med inriktning på känsla och en modern och elegant formgivning. Företaget säger skrytsamt att tangentbordet imponerar med sin exakta saxmekanism, kompakta dimensioner och toppmoderna design. Ett robust tangentbord med en integrerad metallplatta innebär ett särskilt attraktivt tillägg till skrivbordet för den stilmedvetna användaren, anser man.

Modellen KC 6000 SLIM använder sig av företagets SX-tangenter med saxteknik. Enligt Cherry garanterar detta en utmärkt skrivkänsla och lång livslängd. Tangenterna är lasergraverade för hållbarhet och motståndskraft mot nötning och det finns sex extra funktionstangenter.

Tangentbordet dyker upp under maj 2018 till ett pris på ungefär 400 kronor. Två olika färger är tillgängliga, silver med vita tangenter och svart med svarta tangenter.

 

 

Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här