måndag, mars 8, 2021
Hem Taggar Tangentbord

Tagg: tangentbord

Byta tangentbord

Fråga: Jag har ett Asus X72F-tangentbord, kan jag byta det på en K75D?

Felsäkert läge utan tangentbord

Fråga: Om jag av någon anledning behöver starta i felsäkert läge fungerar inte tangentbordet, bara musen, vilket innebär att jag inte kan komma in i Windows.

Tangentbordsinställningen ändras

Fråga: Hur behåller man tangentbordsinställningen mellan inloggningarna? Min dator återgår till engelskt tangentbord så fort jag loggar in igen.

7 prylar du inte får missa i september 2018

Sylvass design med nya brytare Roccats senaste tangentbord, Vulcan 120, är det första med företagets egenutvecklade brytare, Titan Switch Tactile. Givetvis är tangenterna bakgrundsbelysta. De...

Test: Varmilo MA105C

Kinesiska Varmilos senaste premiumtangentbord ska locka entusiaster med kvalitetskänsla utöver det vanliga och en tyst, egenutvecklad elektrokapacitiv brytare. Här är Varmilo MA105C.

Huntsman – två optomekaniska tangentbord från Razer

En ny tangentbordsduo från Razer består av det fullutrustade Razer Huntsman Elite tangentbord med dedikerade mediaknappar, volymratt, handledsstöd och underbelysning och det enklare Razer Huntsman.

Slimmat tangentbord från Cherry

Från välkända tangentbordstillverkaren Cherry kommer det nya ultratunna tangentbordet KC 6000 Slim, som använder sig av företagets SX-tangenter med saxteknik för utmärkt skrivkänsla och lång livslängd.

Tangentbord för programmerare

Fråga: Jag saknar ett engelskt tangentbord med nordiska tecken medelst Alt Gr, finns det ingen marknad för det? Gärna med yen-symbolen ¥ också.   

Ny kombination från Logitech

MK540 Advanced Wireless Keyboard and Mouse Combo är konstruerad för både hem och kontor och är ett paket med både tangentbord och mus, som båda använder samma trådlösa USB-mottagare.

Cooler Master Masterkeys MK750

– Vi ville höja nivån ytterligare och designade ett tangentbord som hyser alla de redan fantastiska existerande funktionerna i vår Masterkeys-serie.