Logitechs nya trådlösa spelmus uppges vara snabbare än många trådanslutna möss.

I en ny spelmus kallad G305 från Logitech finns en teknik som man kallar Lightspeed och som företaget själva säger ger en spelupplevelse som är snabbare än de flesta sladdanslutna spelmöss på marknaden. Musen är också utrustad med en Hero-sensor som ska ge upp till tio gånger prestanda än tidigare versioner av spelmöss.

Sensorn ger också en lång batteritid. Med musen inställd på  Performance läge , vilket innebär en responstid på en millisekund, ska ett AA-batteri räcka till 250 timmar konstant spelande. Väljs i stället Endurance-läge med åtta millisekunders svarstid förlängs tiden upp till nio månader.

G305, som väger endast 99 gram, finns i färgerna svart och vit och kostar 650 kronor.

 

 

Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här