Logitech G513 Lightsync

Logitech lanserar sitt första spelhögtalarsystem och tangentbord med Lightsync, en teknik som synkroniserar ljud och ljus med spelupplevelsen.

Spelhögtalarsystemet G560 och det mekaniska tangentbordet G513 är två nya produkter tänkta att komplettera spelmusen G502. Högtalarsystemet har en inbyggd teknik kallad Lightsync, som synkroniserar både ljud och ljus för att matcha spelupplevelsen. Animationseffekterna kan anpassas med över 16,8 miljoner färger till fyra belysningszoner.

Högtalarna har en uteffekt på 240 watt (peak) eller 120 watt (RMS) och är utrustade för 3D-ljud med DTS:X Ultra 1.0. Anslutningsmöjligheterna inkluderar USB, 3,5-millimetersuttag och Bluetooth, vilket kombinerat med den inbyggda Logitech Easy-Switch-tekniken gör det möjligt att växla mellan fyra olika anslutna enheter.

Även tangentbordet G513 har Lightsync-stöd och inbyggd RGB-belysning, samt är utrustat med Logitechs mekaniska Romer G-brytare i två valbara utföranden. Romer-G Tactile uppges leverera en mjuk respons under användning för spelare som föredrar direkt återkoppling medan Linear-versionen ska ge en smidig tangenttryckning.

Tangentbordet är formgivet i borstad flygplansaluminium och har en integrerad USB-genomföringsport, samt ett extra handledsstöd.

Det är dock dyrt att ligga på topp – Logitech G560 och Logitech G513 kostar 2 600 kronor respektive 1 700 kronor och kommer någon gång i april.

Logitech G560 Lightsync

 

 

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här