Hem Programtips Programtips: Bullzip PDF Printer

Programtips: Bullzip PDF Printer

0
Bullzip PDF Printer

Du kan skapa PDF-filer med Windows, men varför inte testa en mjukvara med fler funktioner? Bullzip PDF Printer är en sådan – gratis dessutom.

Bullzip PDF Printer kostar inte en krona, vare sig för dig som privatperson eller småföretagare. Programmet är okej att använda i kommersiella verksamheter med upp till tio användare.

Den senaste versionen innehåller bland annat stöd för fler skrivarportar, vilket innebär att samtidig utskrift av flera dokument är nu möjligt. PDF-skrivaren kan även namnge filer automatiskt baserat på regler du ställer in.

Andra ändringar och tillägg i de senaste utgåvorna inkluderar stöd för Ghostscript 9,53, och Microsoft.NET Framework 2.0.

Använd dina standardinställningar eller finlira vid varje utskrift

Bullzip PDF Printer erbjuder ett brett utbud av alternativ och, trots namnet, kan det även användas för att spara filer i olika bildformat. Du kan välja att använda samma inställning för alla dina dokument, vilket snabbar upp processen ”till vardags”.

Du som vill skräddarsy varje PDF individuellt har dock massor av inställningar att leka med inklusive vattenmärkning, lösenordsskydd och att lägga till signaturer.

LÄS OCKSÅ: Problem med att installera skrivare

Senaste versionen av Bullzip PDF Printer har även uppdaterade översättningar, och det finns stöd för dussintals språk. Du hittar mer information och en nedladdningslänk här.

INGA KOMMENTARER

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här

Annons
×

ANNONS


 


Exit mobile version