måndag, december 9, 2019
Hem Taggar Programtips

Tagg: programtips

Programtips: Any Video Converter Free 6.3.5

Ett verktyg för att konvertera mellan videoformat. Du kan även extrahera ljud från video, då det går att välja ljudformat vid export. Programmet hanterar vanligt förekommande format.

Programtips: IObit Uninstaller 9.1.0.12

Iobit Uninstaller är ett effektivt avinstallationsverktyg. Det kan bland annat användas för att städa bort registerposter och filer som har lämnats kvar efter en vanlig avinstallation.

Programtips: Take Command 24 Build 30

Take Command är inte billigt men programmet ställer Kommandotolken i skuggan med sin funktionalitet. Du kan ha sessioner i olika flikar, kopiera mellan flikar och får även en utvecklingsmiljö för skript.

Programtips: Fontviewok 5.51

Programmet låter dig förhandsgranska dina typsnitt på en ensam sida. På så sätt får du bra överblick och det blir enkelt att välja. Du kan även visa typsnitt som ännu inte installerats.

Programtips: Wise Care 365 v5.4.4

Wise Care 365 är ett gratisprogram för systemunderhåll. Du kan söka efter problem, rensa skräpposter från registret och rensa dina hårddiskar.

Programtips: Flashback Express 5.39.0.4506

Spela in bildskärmen och skapa guider eller demonstrationer med detta verktyg.
Cliqz

Programtips: Cliqz 1.29.3

Cliqz är gratis och har tagits fram av en tysk utvecklare. Det är en Firefox-baserad webbläsare som sätter användaren och hens personliga data i första rummet.

Programtips: Freefilesync 10.17

Ett enkelt synkroniseringsverktyg som trots allt innehåller en hel del funktioner. Det finns ingen begränsning för hur många filer som kan inkluderas i ett synkroniseringsjobb. Snabbt och enkelt.

Programtips: Symenu 6.05.6896

Symenu är ett användarvänligt portabelt program som agerar programstartare och startmeny. Det erbjuder även snabb åtkomst till kataloger, senast använda filer, och mycket annat.

Programtips: Ultraedit 26.20.0.46

En kraftfull och otroligt mångsidig texteditor, i utvärderingsversion. Du kan redigera alla former av text och får stöd för programmeringsspråk som PHP, HTML, ASP, Javascript, Perl, och XML.

Premium

Missa inte!