söndag, mars 24, 2019
Hem Taggar Programtips

Tagg: programtips

Programtips: Macrium Reflect Free 7.2.3957

Genom att använda Macrium Reflect Free kan du få en spegelfil av hela din hårddisk. Det tar längre tid att genomföra säkerhetskopieringen, men om olyckan väl är framme kommer du uppskatta skillnaden.

Programtips: Glary Utilities 5.113

En innehållsrik verktygssvit för optimering och systemunderhåll. De individuella verktygens kvalitet varierar. En del (som modulen som ska hitta dubbletter) är mindre bra, medan andra är riktigt bra.
Boot-US

Programtips: Boot-US 3.8.5

Boot-US är en starthanterare som underlättar om du vill ha flera operativsystem på samma dator. Kör den från kommandoraden eller använd den tillsammans med sitt grafiska gränssnitt.

Programtips: Desktopok 6.03

Behåll dina skrivbordsikoners layout med detta smidiga verktyg. Ett bra hjälpmedel om du ofta växlar upplösning. Programmet ska kunna spara upp till 32 olika skrivbordslayouter.

Programtips: Imagemagick 7.0.8-33

Ett kraftfullt bibliotek av grafikfunktioner för att skapa, redigera och konvertera bilder via kommandoprompten. Det är speciellt användbart för utvecklare, men även andra kan ha nytta av det.

Programtips: Virtualbox 6.0.4

Virtualbox låter dig skapa och köra virtuella maskiner på din dator. Ett perfekt sätt att prova mjukvara. Du kan köra en mängd gästsystem men givetvis behöver du installationsmedia.

Programtips: Virtualbox Extension Pack 6.0.4

Ge Virtualbox utökad funktionalitet genom att installera Virtualbox Extension Pack. Du får bland annat bättre USB-stöd samt stöd för VDRP vilket ger möjlighet att fjärrstyra en virtuell maskin.

Programtips: Roguekiller CMD 2.2.0

Roguekiller är en utmärkt jägare av illasinnad kod. Det finns en version med grafiskt gränssnitt, och så finns denna kommandoradsversion. Den förefaller lika effektiv men kräver lite mer erfarenhet.

Programtips: Tor Browser 8.0.5

Tor Browser innehåller många funktioner för att bevara anonymiteten medan du surfar på webben. Du kommer dock få göra avkall på en hel del funktionalitet, om du vill ha bästa skydd.
Firealpaca

Programtips: Firealpaca 2.1.16

Firealpaca är ett utmärkt rit- och målningsprogram, dessutom är det gratis. Programmet har en rejält med funktioner och det går att skapa riktigt fina alster med en smula kreativitet.

Premium

Missa inte!