torsdag, januari 24, 2019
Hem Taggar Programtips

Tagg: programtips

Programtips: Divx 10.8.7

Divx är en programsvit för att visa, konvertera och strömma HD-video. Det finns mer mångsidiga program, men missa inte detta alternativ om du har speciellt intresse av Divx-innehåll.

Programtips: ISO Workshop 8.3

Med ISO Workshop kan du extrahera, skapa, konvertera och bränna spegelfiler. Bland de format som stöds finns ISO, DMG, CUE och BIN. Detta är ett suveränt verktyg från Glorylogic.

Programtips: PDF Shaper Free 8.9

Ett program för att visa, konvertera och extrahera pdf-sidor. Det kan bland annat konvertera pdf-filer till rtf-filer. Komplexa dokument återgavs inte alltid korrekt men programmet fungerar.

Programtips: Hwinfo 6.00

Ett kraftfullt gratisverktyg för att analysera, övervaka och utvärdera komponenterna i datorn. Det tillhandahåller utförlig information vilket kan vara ovärderligt i vissa sammanhang.

Programtips: Bluestacks App Player 4.32.90.1001

Bluestacks App Player ger i princip en virtuell datorplatta med Android, på ditt skrivbord i Windows. Logga in med ditt Google-konto och du kan installera program från Play Store.

Programtips: Mcafee Avert Stinger 12.1.0.2992

Detta är ingen ersättare för ett fullständigt antiviruspaket, men det är ändå ett användbart tillbehör till din verktygslåda med säkerhetsapplikationer. Lämpligen använder du programmet för att få en andra åsikt.

Programtips: Copytrans Manager 1.120

Copytrans Manager låter dig lägga till och ta bort musik i din Ipod, Iphone eller Ipad utan att behöva använda Itunes. Programmet är del av en programsvit som du får ladda ned och installera.

Programtips: Nxfilter v4.3.3.2

Ett webbfilter för ditt nätverk. Kan du hantera ett nätverk borde du också kunna implementera denna lösning. Belöningen blir ett webbfilter som låter dig styra vilka sidor som får besökas.

Programtips: Memu 6.0.6

Programmet låter dig köra Android i ett fönster på ditt skrivbord i Windows. De appar vi provade kunde köras utan problem. Det finns stöd för att dela filer mellan emulator och värdsystem.

Programtips: SepPDF 3.14

Du kan extrahera sidor från pdf-dokument med gratisprogrammet SePDF, men inte så mycket mer. Resultatet sparas i originalets katalog med samma filnamn men med tillagda sidnummer.

Premium

Missa inte!