Nu kan du uppdatera din Ipad och Iphone med Ipad OS 15 respektive IOS 15. Här är de viktigaste nyheterna.

Tillbaka
Nästa

Så installerar du IOS och Ipad OS 15

Ipad OS - uppdatera
Du hämtar och installerar uppdateringen via Inställningar.

Apples nya versioner av IOS och Ipad OS innehåller mängder av förändringar och förhoppningsvis förbättringar jämfört med föregående versioner av operativsystemet. Vi listar några av de mest intressanta. Du som tycker att vi missat något får gärna skriva ett tips i kommentarsfältet.

För att kolla vilken version av respektive operativsystem du har installerad går du in på Inställningar, Allmänt, Om och kikar intill rubriken Programversion.

I Inställningar under Allmänt, Programuppdatering ser du om din enhet har stöd för den nya versionen. Det gäller både Iphone och Ipad. Här kan du i så fall starta uppdateringen. Se till att du har ett laddat batteri och tänk på att installationen kan ta en stund, så kicka inte igång den om du behöver använda din enhet inom kort. Glöm heller inte att säkerhetskopiera innan du uppdaterar.

LÄS OCKSÅ: Apple släpper Iphone 13

Tillbaka
Nästa
Anders Öhman, chefredaktör Har arbetat på diverse IT-tidningar sedan (det senaste) sekelskiftet. Innan dess läste han journalistprogrammet i Sundsvall efter ett år som frilans på lokaltidningen hemma i Värmland.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här