Jag kan med stor säkerhet svara på hur mycket du kommer att förlora nästa gång du råkar ut för ett hårddiskhaveri, en stulen dator eller en ransomwareattack – allt som du inte har säkerhetskopierat.

Nu har utvecklaren Softland släppt version 9 av sitt backupprogram Backup4all med en rad nyheter. De stora nyheterna inkluderar bland annat möjligheten att göra säkerhetskopior av molntjänster som Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox, Amazon S3 och många fler. Det går även att slå ihop data från flera olika källor, både moln- och nätverksbaserade som lokala, till samman säkerhetskopia för att få allt på samma ställe.

Backup4all 9
Enligt Softland används programmet av Nasa ombord på ISS, så det borde täcka dina behov.

Köpa eller uppgradera

Att uppgradera till den här versionen är gratis om du har köpt eller uppgraderat till Backup4all 9.x. Om du har Backup4all version 8 eller äldre så får du fram till den 1 juni 2021 60 procent rabatt på uppgraderingen.

Testa programmet gratis

Backup4all Professional 9 kostar 60 USD men går att testa gratis under 30 dagar. Det finns dessutom möjlighet att köpa ett familjepaket med tre licenser men betala för två.

Backup4all 9 finns även i två enklare versioner – Standard 9 och Lite 9.

Du kan ta reda på mer om programmet och ladda ned en testversion här.

 

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här