onsdag, november 13, 2019
Hem Taggar Backup

Tagg: backup

Programtips: Freefilesync 10.17

Ett enkelt synkroniseringsverktyg som trots allt innehåller en hel del funktioner. Det finns ingen begränsning för hur många filer som kan inkluderas i ett synkroniseringsjobb. Snabbt och enkelt.

Säkerhetskopiering i Windows

Fråga: Hur gör jag en säkerhetskopia i Windows 10?

Programtips: Syncbackse 8.6.6.3

Ett mångsidigt program för säkerhetskopiering och synkronisering. Du får bra hjälp och kan använda både lokala enheter samt FTP-servrar som mål. Notera att detta är en utvärderingsversion.

Programtips: Macrium Reflect Free 7.2.3957

Genom att använda Macrium Reflect Free kan du få en spegelfil av hela din hårddisk. Det tar längre tid att genomföra säkerhetskopieringen, men om olyckan väl är framme kommer du uppskatta skillnaden.

Programtips: Desktopok 6.03

Behåll dina skrivbordsikoners layout med detta smidiga verktyg. Ett bra hjälpmedel om du ofta växlar upplösning. Programmet ska kunna spara upp till 32 olika skrivbordslayouter.

Programtips: Handy Backup Free 5.46

Handy Backup Free är ett enkelt gratisprogram för grundläggande säkerhetskopiering. Programmet är en bantad och ganska gammal version av det kommersiella programmet Handy Backup.

Programtips: Easeus Todo Backup Free 11.0

Säkerhetskopiera både filer och hela partitioner med Easeus Todo Backup Free. Det är ett kompetent verktyg för att säkerhetskopiera både på filnivå och som avbilder, lämpligt för hemanvändare.

Säkerhetskopiering för små och mellanstora företag

Fujitsu lanserar Eternus CS800, en ny backupplösning för små och medelstora verksamheter som behöver skalbar säkerhetskopiering.

Programtips: Fbackup 7.2.349

Ett verktyg för att säkerhetskopiera dina viktigaste filer. Notera att det kan kopiera till molnet, om du anförtror inloggningsinformationen. I övrigt finns grundläggande funktionalitet.

Program för säkerhetskopiering

Fråga: En programfråga. Vad skulle ni vilja rekommendera idag för program freeware eller kommersiellt för backup och synkning av Windows 10 stationär dator och bärbar med Windows 7 mot en NAS?

Premium

Missa inte!