tisdag, oktober 4, 2022
Hem Taggar Optimering

Tagg: optimering

Programtips: Softperfect RAM Disk 4.0.9

Softperfect RAM Disk är ett rättframt verktyg som tillåter dig att skapa virtuella enheter helt och hållet baserade på din dators internminne.

Programtips: Glary Utilities 5.118

En innehållsrik verktygssvit för optimering och systemunderhåll. De individuella verktygens kvalitet varierar. En del (som modulen som ska hitta dubbletter) är mindre bra, medan andra är riktigt bra.

Programtips: Iobit Advanced Systemcare Free 12.2.0.311

Säkra, rensa, optimera och reparera din dator med Iobit Advanced Systemcare Free. En del verktyg är bättre än andra, men programmet är ett behändigt och användarvänligt hjälpmedel.

Programtips: Ccleaner 5.48

Precis som att regelbunden motion är bra för din hälsa, så är regelbunden rensning av din hårddisk att rekommendera. Ccleaner, som står för Crapcleaner, gör ett snabbt och bra jobb.

Programtips: Iolo System Mechanic Free 18.0.1

Rensa, optimera och reparera ditt operativsystem med hjälp av Iolo System Mechanic Free. Gratisversionen är något bantad men är fortfarande så kraftfull att den står ut från mängden.

Programtips: Tweak-SSD Free 2.0.41

Tweak-SSD Free har en guide som visar flera alternativ för hur du kan förbättra din SSD-enhets prestanda. Du väljer själv vilka inställningar som ska göras. Några är bättre än andra.

Utrymme på hårddisk

Fråga: Hårddiskar ska inte fyllas till bristningsgränsen. I Windows Utforskaren ändras stapelmarkeringens färg från blå till röd när gränsen nåtts, vid cirka tio procent av kapaciteten. Gäller detta även för riktigt stora hårddiskar?

Programtips: Anvir Task Manager Free 9.2.3

Ett verktyg för att hantera processer som körs på din dator. Programmet är inte lika kraftfullt som Process Hacker, men det är ändå kapabelt och innehåller intressanta funktioner.

Programtips: Intel SSD Toolbox 3.4.7

En verktygssvit för att testa och snabba upp SSD-enheter från Intel. För närvarande stöds enheter i produktserierna X-18, X-25, 3xx, 5xx och 7xx. Den senaste fasta mjukvaran kan behövas.

Programtips: Wise Disk Cleaner Free 9.33

Återskapa värdefullt hårddiskutrymme genom att lokalisera och radera redundanta och temporära filer. Ett noggrannt verktyg för att hitta skräpfiler, men denna mjukvara är inte för...