onsdag, oktober 23, 2019
Hem Taggar Utveckling

Tagg: utveckling

Rejbrand Text Editor

Programtips: Rejbrand Text Editor 3.1.1.0

Rejbrand Text Editor är en avancerad Unicode-texteditor för Microsoft Windows). Något som utmärker programmet är att det går att utföra väldigt mycket via tangentbordsgenvägar.

Programtips: Okmap 14.3.0

Ett program för att redigera kartor, GPS-data med mera. Gränssnittet är lite avskräckande men det beror på att programmet är fullmatat med funktionalitet. Faktiskt förvånande då det är gratis.

Programtips: Tortoise SVN 1.11.1

Tortoise SVN är ett kapabelt versionshanteringsverktyg. Du kan få lägga ned lite tid på att lära dig allt, men belöningen blir ett fritt Subversion-baserat versionshanteringssystem.

Programtips: Google Web Designer 5.0.1.1129

Google Web Designer är ett polerat program för att skapa HTML5-annonser, andra webbanimationer och webbsidor utan att behöva koda. Det finns även ett kodläge för mer vana användare.

Programtips: Babelpad 11.0.0.2

Babelpad är en kraftfull texteditor med många funktioner som kan hantera även riktigt komplexa skript. En lång rad teckenkodningar stöds, se programmets webbplats för en komplett lista.

Programtips: RJ Texted 13.30

En texteditor, utvecklingsorienterad och gratis. Den är utmärkt som sådan och är relativt användarvänlig trots en mängd funktioner. Du får bland annat stöd för viss kodkomplettering och validering.

Programtips: Helpndoc 5.8.2.643 Personal Edition

Ett program för att skriva hjälpavsnitt och för att generera dokumentation. Det är både kraftfullt och användarvänligt och gör det enkelt att generera hjälpavsnitt i html-format.

Programtips: Pilotedit Lite 11.7.0

Pilotedit är en enastående textredigerare som kan användas för programmering, webbutveckling och mycket annat. De som använder Anteckningar bör testa detta alternativ som har fler funktioner.

Programtips: Exportizer 6.2.7 Free

Programmet ska kunna konvertera och exportera databaser. Gratisversionen av detta program har stöd för att hantera .db-, .dbf-, .txt-, .csv-, och .xml-filer, medan betalversionerna bjuder på mer än så.

Programtips: Genymotion 2.12.0

Genymotion är ett enkelt sätt att emulera hårdvara med Android som operativsystem, för utveckling och tester. Programmet är kompatibelt med Android SDK, Eclipse och Android Studio.

Premium

Missa inte!