söndag, maj 22, 2022
Hem Taggar Utveckling

Tagg: utveckling

Bidra till Open Source – var med på Hacktoberfest!

Det har blivit oktober månad och det är återigen dags för Hacktoberfest!

Nu blir det lättare att utveckla Windows-appar

Microsoft har utannonserat Windows Community Toolkit v7.0 som ska göra det enklare att göra bättre appar för Windows.

Flutter får stöd för att bygga desktopappar till Linux

Snart kan du använda Flutter för att bygga program till Linuxskrivbordet. I alla fall om Google och Ubuntu får som de vill.

Programtips: RJ TextEd 14.40

RJ Texted är en utvecklingsorienterad texteditor med många funktioner – som dessutom är gratis. Det är en utmärkt editor som är relativt användarvänlig.

Programtips: Inno Setup 6.0.3

Essential PIM Free är ett mångsidigt verktyg för att hantera anteckningar, möten, kontakter och mycket mer. Gratisversionen räcker långt för privatpersoner. Ni andra kan läsa...

Programtips: Rejbrand Text Editor 3.1.1.0

Rejbrand Text Editor är en avancerad Unicode-texteditor för Microsoft Windows). Något som utmärker programmet är att det går att utföra väldigt mycket via tangentbordsgenvägar.

Programtips: Okmap 14.3.0

Ett program för att redigera kartor, GPS-data med mera. Gränssnittet är lite avskräckande men det beror på att programmet är fullmatat med funktionalitet. Faktiskt förvånande då det är gratis.

Programtips: Tortoise SVN 1.11.1

Tortoise SVN är ett kapabelt versionshanteringsverktyg. Du kan få lägga ned lite tid på att lära dig allt, men belöningen blir ett fritt Subversion-baserat versionshanteringssystem.

Programtips: Google Web Designer 5.0.1.1129

Google Web Designer är ett polerat program för att skapa HTML5-annonser, andra webbanimationer och webbsidor utan att behöva koda. Det finns även ett kodläge för mer vana användare.

Programtips: Babelpad 11.0.0.2

Babelpad är en kraftfull texteditor med många funktioner som kan hantera även riktigt komplexa skript. En lång rad teckenkodningar stöds, se programmets webbplats för en komplett lista.