Drivrutiner för videoinspelning

Fråga

Jag har en videoinspelningsprodukt  som heter Deltaco TV-58, med tillhörande mjukvara EZ Grabber. Drivrutinen uppdateras inte! Jag använder Windows 7.

Leif Petersson

 

Svar

Jag förstår inte exakt vad du menar med att drivrutinen inte uppdateras, men du kan vid behov enkelt hämta den mjukvara du behöver hos Deltaco. Besök sidan www.deltaco.se/products/items/itemid/TV-58/index.aspx och klicka på Drivrutiner. Där hittar du länkar till de senaste versionerna av både program och drivrutiner. De senare passar till både 32- och 64-bitsversioner av Windows, från XP upp till Windows 7.

Anders Reuterswärd

Om Anders Reuterswärd

Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år.

1 kommentar

Jag har en videoinspelningsprodukt som heter Deltaco TV-57, med tillhörande mjukvara . Kan man uppdatera Drivrutinen Jag använder Windows 7.

Kommentera

*

Liknande artiklar