Enligt Cisco handlar säkerhet inte bara om skalskydd, utan ett nätverk måste övervakas och skyddas inifrån.

Nätverksgiganten Cisco har presenterat en ny produkt som ska erbjuda säkerhet i hela nätverk. Enligt företaget finns hoten överallt, vilket nätverken också gör och därför måste säkerheten integreras där, med kontinuerliga kontroller hela vägen från servrar till ändpunkter.

Ciscos lösning består av en kombination av hård- och mjukvara, som Firepower-enheter och funktioner som Identity Services Engine (ISE) och Lancope Stealthwatch, något som inte ersätter traditionella brandväggar och liknande lösningar, utan kompletterar dem.

Föregående artikelSpännande tangentbordsprojektor
Nästa artikelNytt från Sandisk
Anders Reuterswärd
Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här