Kategori: säkerhet

Avast Free Antivirus är en gratis antiviruslösning, ett alternativ för de som inte vill betala för ett skyddsprogram eller använda i Windows inbyggda. Priset är lite reklam.

FinalCrypt passar alla som prioriterar säkerhet framför bekvämlighet. Om du behöver skydda dina filer ordentligt, då slår OTP-kryptering (one-time pad) det mesta.

Moderna lösenord ska vara långa och krångliga för att vara svåra att hacka. Det leder också till att de är svåra att minnas. Nu visar en ny undersökning att hälften av alla lösenord glöms inom tre månader.

Puresync är ett flexibelt synkroniseringsprogram som kan användas till mycket, bland annat säkerhetskopiering. Det funkar till de flesta Windows-versioner.

Med Arlo 3 får du enkel kameraövervakning med fantastisk bild, dygnets alla timmar. Helt utan både ström- och nätverkskablar.

Skydda din integritet genom att rensa loggar och temporära filer skapade av olika program och Windows. Ett hjälpmedel i detta är Wipe, som har stöd för att rensa efter en stor mängd program.