Signature Edition PC-programmet har tidigare endast funnits i USA, men nu tar Microsoft det till Sverige i samarbete med Elgiganten.

Signature Edition-datorer är ett koncept som Microsoft drivit i USA, men som nu också kommer till Sverige i samarbete med Elgiganten. Det handlar om datorer som bara har Windows – inte en massa extraprogram, demoprogram skräpprogram och reklam som datortillverkaren stoppat in. Detta är alltså datorer som är som alla datorer borde vara – och för det får du betala mer… Först ut hos Elgiganten är bärbara datorer från Acer, Lenovo och Microsoft.

Föregående artikelStäda systemdisken
Nästa artikelDatormagazin nr 5, 2016
Anders Reuterswärd
Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här