söndag, januari 23, 2022
Hem Taggar Bärbart

Tagg: bärbart

Nu släpps Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED i Sverige

Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED är en ganska udda fågel med dubbla skärmar och kraftfull hårdvara, och nu dyker den upp i Sverige.

Dynabook släpper superlätt bärbar

Portégé X30L-G är en ny 13-tummare som väger från 870 gram. Dynabook beskriver den som en fullspäckad företagsmaskin med tionde generationens Intelprocessorer.

Windows 10 – Grymma knep som gör dig och din dator...

  Sponsrat – Denna artikel presenteras av Huawei Släpp loss kraften hos din bärbara dator och sluta med gamla vanor som gör dig långsam. Vi listar...

Annons: “Enastående batteritid”, “Massivt kraftfull”- Kritikerna om Surface book 2

Surface book 2 är en hybriddator där vi fokuserar på dig som användare och det kommer nu glädjande nyheter specifikt för Svenska konsumenter.

En rad nya Thinkpad

Från Lenovos sida inleds det nya året med nya Thinkvision-skärmar, datorplattan Lenovo Tablet 10 och flera tillskott i serierna Thinkpad T, X och L, med åttonde generationens Intel Core-processorer och USB-C.

Asus ROG Chimera släpps i Norden

ROG står för Republic of Gamers och är varumärket för Asus spelprodukter. Den bärbara datorn Chimera ingår numera i sortimentet och kommer till Sverige utrustad med riktigt rejäl hårdvara.

Acer vill tävla med Microsoft Surface

Acer lanserade en rad nya datorer på IFA 2017 och huvudnumret var Surface-konkurrenten Switch 7 Black Edition, en fläktlös 2-i-1-dator med dedikerad Nvidia Geforce MX150-grafik.

Test: Acer Swift 7

Premiumdesign även i mellanklassen är ledordet för Acer Swift 7 - en gedigen men smidig ultrabook i aluminiumskal för under 10 000 kronor.

Sju nya Lenovo

Nya datorer kommer i den konsumentorienterade Ideapad-serien och tanken är att leverera både prestanda och en elegant formgivning. Lenovos nya bärbara Ideapad-datorer består av de...

Windows 10 S – Microsofts svar på Chrome OS

Under ett evenemang i New York har Microsoft lanserat ytterligare en version av Windows 10. I ett försök att konkurrera med Googles ökande inflytande på...