Författare: Carl Holmberg

God kvalitetskänsla till ett rimligt pris är slagorden för Corsairs senaste PC-headset. Vi satte Corsair HS50 på prov och det slutade med utmärkelsen Datormagazin rekommenderar.

Läs mer

Kinesiska Varmilos senaste premiumtangentbord ska locka entusiaster med kvalitetskänsla utöver det vanliga och en tyst, egenutvecklad elektrokapacitiv brytare. Här är Varmilo MA105C.

Läs mer

Samsung vill med sin Galaxy A8 erbjuda design och känsla från flaggskeppen i Galaxy S-serien i en billigare telefon. En som samtidigt kan använda dubbla SIM-kort och minneskort.

Läs mer

Svenska Xtrfy ger sig in på ljudmarknaden med ett headset. Deras H1 erbjuder balanserat ljud, med tung bas utan att den dominerar, och komfort snarare än estetik och mängder av funktioner.

Läs mer

Generna kommer från det populära entusiastchassit NZXT H440, men NZXT H400i är i ett mindre format. Det är snyggt, det är smart och det får vår utmärkelse Datormagazin rekommenderar.

Läs mer

Huawei tar sitt första riktiga krafttag på PC-marknaden med en tunn dator, lik en ultrabook, med en passivt kyld Core i5-processor. Slagordet är mobilitet, men de lyckas inte fullt ut.

Läs mer