Fråga

Jag har Onenote 10 i datorn, samt en ny Onenote som ligger i molnet. Men alla dokument som jag sänder kommer till den gamla Onenoten.

Jag får kopiera om jag vill ha dem i den nyare versionen. Någon lösning?

Rolf Lundgren

Svar

Onenote 10 är inte någon officiell beteckning, men jag antar att du avser den app som finns i Windows 10 och att du med den nya versionen i molnet menar den som finns i Onedrive? I så fall skulle jag tro att ditt problem har med dina Onedriveinställningar att göra.

Högerklicka på Onedriveikonen nere i meddelandefältet och välj Inställningar. Byt till fliken ”Spara automatiskt” och välj att dokument och bilder ska sparas i Onedrive i stället för ”Endast den här datorn”.

 

 

Föregående artikelProgramtips: Professional PE Explorer 1.08
Nästa artikelWindows i ändrad dator
Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här