måndag, november 29, 2021
Hem Taggar Onedrive

Tagg: Onedrive

Onedrive, två problem

Fråga: Jag har två problem med Onedrive. Jag kan inte söka efter vissa filer på webben och i mobilappen och jag stör mig dessutom på att mobilappen visar samtliga bilder.

Flytta Onedrive

Fråga: Onedrive är bra, men måste den ligga på C-disken? Jag har en stor D-disk och vill gärna ha Onedrive synlig där i stället.

Onedrive fungerar inte

Fråga: Jag försökte ta bort Onedrive från min stationära Windows 10-dator så att jag kunde installera om det för att lösa ett problem med programmet och nu kommer jag inte åt inställningarna längre.

Onenote sparar på fel ställe

Fråga: Jag har Onenote 10 i datorn, samt en ny Onenote som ligger i molnet. Men alla dokument som jag sänder kommer till den gamla Onenoten.

Fråga om Onedrive.

Fråga: I helgen flyttade jag om lite filer i Onedrive till olika mappar. Sedan dess håller Onedrive på att "bearbeta ändringar" och har gjort det nu i fyra dygn konstant.

Microsoft Build 2017

”Året då Microsoft gör det möjligt för alla personer och alla organisationer på planeten att åstadkomma mer.” När Microsofts CEO, Satya Nadella, gjorde uttalandet ovan höjdes förväntningarna inför årets upplaga av Microsoft Build rejält. Det här skulle bli en konferens med det lilla extra.