Hur mycket skada kan en hacker göra i ditt system? Det får du uppleva i realtid under årets upplaga av IP Expo Nordic som går av stapeln i slutet av september på Stockholmsmässan.

IP Expo Nordic öppnade portarna i Sverige för första gången förra året. I september kommer den alltså tillbaka. Förutom 80-talet utställare kommer cirka 100 talare att hålla föredrag inom mässans huvudämnen moln, nätverk och infrastruktur, DevOps, Ope Source, artificiell intelligens samt Analytics och internet of things. Årets övergripande tema är IT-säkerhet.

– Det är ett hett ämne i Sverige dessa dagar och en viktig fråga som berör alla länder i Norden, säger Bradley Maule-ffinch, vid IP Expo.

Bland årets talare hittar vi bland annat Snorre Kjesbu från Cisco, Monty Widenius, skaparen av MySQL och pionjär inom öppen källkods-rörelsen och Michael Moltke som kommer att visa vad en hacker kan göra så snart han eller hon får tillgång till ditt system.
Mer information om IP Expo Nordic, som är gratis att besöka, hittar du på mässans webbplats.

Transparens: Datormagazin är mediepartner till IP Expo Nordic och kommer att finnas på plats med en egen monter. Kom gärna förbi och säg hej.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här