Fråga

Jag har ett problem med Google Docs. Texten hamnar utanför skärmen, så att jag inte kan se hela och markören är inte där den ser ut att vara. Om jag gör ett nytt dokument blir det okej under den sektionen men när jag öppnar upp dokumentet igen så är problemet tillbaka.

Problemet uppkom för ungefär en månad sen. Har någon en aning om hur man löser detta problem?

Marcus

Svar

Problemet bör ha med webbläsaren att göra, inställningar eller tillägg kanske ställer till det. Eftersom du inte nämner vilken webbläsare du använder förutsätter jag Google Chrome.

Prova med att återställa Chrome till standardinställningarna.

Klicka på de tre prickarna uppe till höger och sedan på Inställningar. Klicka på Avancerat längst ned. Rulla längst ned och välj ”Återställ inställningarna”. Klicka på Återställ.

 

 

Föregående artikelFörinstallerat Windows 8 och partitioner
Nästa artikelProgramtips: Mediapurge 6.10
Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här