Adobe vill ge fler möjligheten att skapa bättre användarupplevelser genom att bjuda på ett startpaket till Adobe XD.

Kundupplevelser och UX-design står högt på agendan hos många stora företag, enligt en undersökning genomförd av Adobe. Därför lanseras nu ett gratis startpaket till XD, företagets samlade plattform för UX/UI-design. Paketet innehåller Adobe XD till Mac och Windows, mobilappar till IOS och Android och andra tjänster.

Startpaketet innehåller Typekit och är integrerat med Creative Cloud Libraries, som gör det enkelt att dela och hantera filer och dokument på alla typer av enheter. Eftersom Adobe XD är en del av Creative Cloud kan programmet integreras med Photoshop CC och Illustrator CC.

 

 

 

Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här