torsdag, juni 30, 2022
Hem Taggar Adobe

Tagg: Adobe

Adobe Creative cloud läckte 7,5 miljoner e-postadresser

Det är inte första gången det händer – Adobes tjänst Creative cloud har ännu en gång drabbats av ett intrång och denna gång läckte miljontals e-postadresser ut.

Direktrapport från Microsoft Ignite 2018 – Del 4

Under vår sista rapport från Ignite 2018 har vi försökt sammanställa så många delar som möjligt av det enormt digra utbudet av sessioner och föreläsningar. Vi börjar med Microsoft 365.

Adobe XD blir gratis

Kundupplevelser och UX-design står högt på agendan hos många stora företag, enligt en undersökning genomförd av Adobe. Därför lanseras nu ett gratis startpaket till Adobe XD, Adobes samlade plattform för UX/UI-design.

Photoshop Elements ger felmeddelande

Fråga: Jag har en gammal version av Adobe Photoshop Elements, version 8.0, som har fungerat klanderfritt under Windows 7, Windows 8 och Windows 10, tills för några veckor sedan, Nu när jag startar programmet får jag ett felmeddelande.

Zbook x2 – en dator för proffs

Vid Adobe Max-konferensen passade HP på att lansera nya Zbook x2, en mobil arbetsstation med tunn formfaktor och avtagbart tangentbord. Att datorn först presenteras hos Adobe visar att målgruppen är professionella kreatörer.

Nästa generations Creative Cloud från Adobe

Under konferensen Adobe Max i Las Vegas har Adobe lanserat fyra produktnyheter, Adobe XD CC, Adobe Dimensions CC, Adobe Character CC, nytt Adobe Lightroom CC och uppdateringar till klassiska program.

Adobe pensionerar Flash

Efter lång tid som det mest etablerade medieformatet på webben har Flash nu bara några år kvar att leva. I ett officiellt blogginlägg meddelar Adobe att insticksmodulen Flash kommer att läggas ned vid utgången av år 2020.