Vivaldi + Qwant

Uppstickarwebbläsaren Vivaldi samarbetar med uppstickarsökmotorn Qwant genom att integrera ett sökfält i gränssnittet.

Vivaldi, den enda europeiska webbläsaren, har användarnas integritet som en av sina högsta prioriteringar. Ett nytt samarbete med sökmotorn Qwant är ett led i detta.

Qwant är den första europeiska sökmotorn som har egen webbindexeringsteknik, inte använder cookies och inte sparar sökhistorik, vilket skyddar användarnas privatliv och låter dem söka på nätet effektivt med relevanta resultat.

Integrationen med Vivaldi gör enligt pressmeddelandet att båda kan dela sina gemensamma värderingar och mål: respekt för integritet, dataskydd och neutralitet.

Länk: Vivaldi

 

 

Föregående artikelTest: Apple Ipad
Nästa artikelTest: Sennheiser Momentum Free
Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här