torsdag, maj 23, 2019
Hem Taggar Webbläsare

Tagg: webbläsare

Super Dark Mode for Chrome

Programtips: Super Dark Mode for Firefox 3.0.2.1

Detta tillägg till Firefox försöker växla till nattläge för de webbplatser som erbjuder ett sådant men om inte det finns försöker det byta bakgrundsfärg för webbplatsen från ljus till mörk.
Super Dark Mode for Chrome

Programtips: Super Dark Mode for Chrome 3.0.2.21

Detta tillägg till Chrome försöker växla till nattläge för de webbplatser som erbjuder ett sådant men om inte det finns försöker det byta bakgrundsfärg för webbplatsen från ljus till mörk.

Programtips: Tor Browser 8.0.8

Tor Browser innehåller många funktioner för att bevara anonymiteten medan du surfar på webben. Du kommer dock få göra avkall på en hel del funktionalitet, om du vill ha bästa skydd.

Programtips: Vivaldi 2.3.1440.45

En webbläsare för krävande användare, från en av dem som grundade Opera. Du får goda möjligheter till anpassning och faktiskt även en hel del intressanta funktioner som kan underlätta.

Programtips: Click & Clean for Chrome 9.5.5.0

Som namnet antyder låter Click & Clean for Chrome dig enkelt rensa webbläsarhistorik. Det räcker med ett par musklick för att rensa spåren webbläsaren har sparat efter din surfning.
Chromecacheview

Programtips: Chromecacheview 1.86

Namnet Chromecacheview avslöjar funktionen, att programmet visar webbläsarens cache-innehåll. På så sätt förstår du bättre vad som händer under huven, och hur olika tillägg arbetar.

Webbläsaren Vivaldi satsar på färre flikar

Vivaldi kan vara den perfekta webbläsaren för dig som alltid har mängder med flikar öppna.

Meddelanden irriterar

Fråga: Finns det något sätt att hindra webbplatser från att visa det där oerhört irriterande meddelandet ”Tillåter du att www.irriterandesida.se skickar meddelanden?” vid varje besök?

Programtips: Auslogics Browser Care 5.0.19.0

Auslogics Browser Care ger dig kontroll över webbläsaren. Det är kanske inte världens mest nödvändiga program, men de som har nedlusade webbläsare och behöver hjälp kan ha nytta av det.

Programtips: Maxthon 5.2.5.4000

En intressant webbläsare som försöker kombinera det bästa från konkurrenterna med många egna funktioner. Det är en snabb och kapabel webbläsare, nu med en del nya molnverktyg.

Premium

Missa inte!