Efter att ha publicerat två uppskattade böcker om pixelartister och deras verk är nu Klas Benjaminsson på gång med en tredje volym. Projektet finansieras via Kickstarter och beräknas levereras i december i år.

Läsare av Datormagazin Retro nummer två minns säkert den långa artikeln om pixelartister skriven av Klas Benjaminsson.

Artikeln blev väldigt uppskattad bland läsarna och det gladde oss mycket när vi såg att Klas nu ska ge ut en tredje bok i serien om pixelartister. Boken får titeln The masters of pixel art – volume 3 och är som namnet antyder en tredje bok i serien där de två första böckerna blivit referensverk för de som är intresserade av pixelartister från 80- och 90-talet fram till idag.

Den tredje boken kan köpas med vykort, en kalender och en massa andra godsaker för den hugade spekulanten.

På Datormagazins retrofraktion är vi som bekant extremt svaga för sånt här och tipsar härmed alla som har det minsta intresse för gamla datorer dess spel och demon att kolla in Klas Benjaminssons kommande bok här.

Skriver nyheter, guider och tester i Datormagazin och är redaktör för Datormagazin Retro. Jobbade på Datormagazin 2001-2005 som testredaktör, numera i IT-branschen. Drev bloggen Macpro i 14 år. Gillar Linux och Mac OS X, är 1/3 av podden Björeman // Melin och blandar Sveriges bästa Gin&Tonic.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här