Gamingmässan Grow Gaming vill bli störst i Norden, nu släpps biljetterna. Mässan går av stapeln i sommar, helt digital.

Gamingmässan Grow Gaming äger rum den 18–19 juni och sker i år helt och hållet i digital form. Talare från bland andra SEGA, Fundamentally Games och The Insights Family kommer att medverka under mässan.

– Vi är väldigt glada över den respons vi har fått och det intresse vi lyckats skapa från företag och aktörer världen över inom gaming. Vi vill helt enkelt kunna erbjuda något för alla som besöker mässan, säger Karin Westlund, projektledare för Grow Gaming.

E-sportare från Malmö FF

Förutom legendariska SEGA, Fundamentally Games och The Insights Family kommer också influencern Pontus ”GG Frolle” Frostvik att vara på plats. Även Malmö FF och Försvarsmakten kommer att medverka på gamingmässan som är tänkt att sätta Malmö på kartan som en av världens främsta städer inom gaming:

Magnus Noord, grundare
Magnus Noord, grundare till Grow Gaming.

– MFF har nyligen startat en akademi inom e-sport där lektioner i FIFA står på schemat och ser det som en självklarhet att vara med på Grow Gaming. Vi kommer att tala om e-sport och hälsa, utvecklingen inom området samt vår satsning. Förhoppningen med vår medverkan är att fler får upp ögonen för hur ett hälsosamt spelande ser ut och att man till exempel måste vara fysiskt aktiv, ha koll på kost och sömn för att lyckas som modern e-sportare, säger Filip Ahlström, projektledare för e-sport på Malmö FF.

Försvarsmakten rekryterar

Några av de främsta egenskaper Försvarsmakten letar efter vid rekrytering är engagemang och driv, men även god förmåga till att fokusera – egenskaper som ofta hittas hos just gamers.

Biljetter till Grow Gaming finns tillgängliga hos Ticketmaster.se från och med vecka 17. Fler talare och utställare släpps inom kort.

Hårdvaruexpert med djupt IT-kunnande inom en mängd områden som tidningen täcker. Arbetar sedan årsskiftet som huvudredaktör och affärsutvecklare.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här