fredag, november 22, 2019
Hem Taggar Adata

Tagg: Adata

XPG Gammix – extrema prestanda från Adata

Adata har presenterat de nya SSD-enheterna XPG SX8200 Pro M.2 2280 och XPG Gammix S5 PCIe Gen3x4 M.2 2280, samt minnesmodulen XPG Gammix D30 DDR4.

Test: Adata XPG Spectrix D41

Adata XPG Spectrix D41 DDR4 höjer ribban för stabila designminnen. Dessutom är de inte bara snygga och stabila, utan har även riktigt bra kylflänsar och god överklockningspotential.

Hybridkylning i nya Adata-minnen

Nya XPG Spectrix D80 från Adata är världens första DDR4-minnesmodul med ett hybridkylningssystem baserat på både vätske- och luftkylning. Precis som D41 har även denna minneskrets RGB-belysning och dessutom en vätskekylfläns på toppen.

Mobila hårddiskar med stil

HV300 heter en av två nya bärbara hårddiskar från Adata. Enheten har chocksensorer som omedelbart stoppar all hårddiskaktivitet om enheten till exempel tappas i golvet. De två mindre kapaciteterna har en tjocklek på bara 10,3 millimeter.

Upplysta minneskretsar

Adata fortsätter att presentera spännande spelprodukter i XPG-serien, nu med Spectrix D41, en DDR4-minnesmodul med inbyggd belysning och utmanande formgivning. Man kallar utseendet för pansardesign och kompletterar detta med RGB-ljus.

XPG Gammix S11 – spel-SSD med kylning

Adata, främst kända för sin minnen, har lanserat XPG Gammix S11 – en blixtsnabb SSD i M.2 2280-format med ett särskilt kylelement för att säkerställa optimala drifttemperaturer.

Premium

Missa inte!