Adata Spectris D41 minneskretsar

Adatas nya minneskretsar har RGB-belysning och erbjuder höga hastigheter.

Adata fortsätter att presentera spännande spelprodukter i XPG-serien, nu med Spectrix D41, DDR4-minneskretsar med inbyggd belysning och utmanande formgivning. Man kallar utseendet för pansardesign och kompletterar detta med en RGB LED-ljusremsa som via Adata:s RBG Sync-app (eller mjukvara för kontroll av belysning från moderkortstillverkaren) kan programmeras fritt med hjälp av mönster, pulseringsfrekvens, ljusintensitet och så vidare.

Spectrix D41 stöder hastigheter från 2 660 till över 4 600 megahertz på både Intels X299 2 666 megahertzplattform och AMD:s Ryzen-plattform, och stöd för Intel XMP (Extreme Memory Profile) 2.0 gör överklockning enkelt. Under tredje kvartalet kommer Adata XPG dessutom att lansera en variant av Spectrix D41 som kan leverera hastigheter på upp till 5 000 megahertz.

Minneskretsarna finns i rött och grått, men pris och tillgänglighet är ännu inte kända.

 

 

Föregående artikelRoccat Kone Aimo
Nästa artikelProgramtips: PC Fresh 2018.4.06
Anders Reuterswärd
Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här