onsdag, november 13, 2019
Hem Taggar Amd

Tagg: amd

Test: AMD Ryzen 9 3900X och 7 3700X

Tredje generationens Ryzen-processorer är här. Med rätt moderkort imponerar de oerhört. Det är toppklass helt enkelt!

WDDM fixar flera grafikkort

Fråga: Kan jag köra två olika, men av samma serie, grafikkort i en dator? Tar det långsammaste kortet kommandot och bromsar ned det snabbare?

Test: AMD Ryzen 2-serien – Så bra är Pinnacle Ridge

Mindre förbättringar i arkitekturen och optimerad teknik ger bättre prestanda men högre värme. Vi testar purfärska AMD Ryzen 2-serien.

Så bra är AMD Ryzen med Radeon RX Vega 11 &...

Vi har testat Ryzen 5 2400G och Ryzen 3 2200G från AMD. Här är våra första intryck av de senaste Ryzen-modellerna med integrerad Vega grafik.

Spectre och Meltdown gigantiska säkerhetsluckor

Säkerhetsteamet Project Zero hos Google upptäckte under 2017 de allvarliga säkerhetsbristerna Spectre och Meltdown i många av världens processorer, ett problem som orsakas av en teknik som kallas ”spekulativ exekvering”..

Intel och AMD på samma kort

En ny produkt från Intel, som kommer att ingå i företagets åttonde generation av Intel Core-processorer har presenterats och består av företagets senaste processor hopbyggd med grafik från AMD.

AMD Ryzen Pro kan bli företagens nya favorit

Med ökad säkerhet, enterpriseklassad hantering och längre garanti tar AMD Ryzen till företagsmarknaden. Datormagazin rapporterar från New York och lanseringen av AMD Ryzen Pro.

Test: AMD Vega 64

Nya AMD Vega verkar på allvar kunna ta upp matchen med Nvidia. Vi har testat och jämfört, även om grafikkortet är så rykande färskt att vi fick hålla tillgodo med drivrutiner i betaversion.

Test: Qnap TVS-473

Dagens NAS-enheter är så mycket mer än bara en central lagringsplats. När nu Qnap kommer med en ny serie av NAS-enheter för mindre företag och hemmakontor står detta allt tydligare.

Threadripper – 16 kärnor från AMD

AMD kastar in en monsterprocessor i kriget mot Intel. Det är officiellt, processorkriget är startat igen och AMD har avslöjat att en konsumentprocessor med 16...

Premium

Missa inte!