torsdag, juni 20, 2019
Hem Taggar Systemverktyg

Tagg: systemverktyg

Programtips: Soft4boost Toolbar Cleaner 5.9.1.977

Ett snabbt sätt att rensa webbläsaren från oönskade tillägg och verktygsfält. Soft4boost Toolbar Cleaner visar tilläggen och ett klick på Wipe raderar alla, så välj först vilka som ska ignoreras.

Programtips: Kaspersky Products Remover 1.0.1372

Kaspersky Products Remover har stöd för alla produkter från Kaspersky, vilket gör det till ett bekvämt avinstallationsverktyg. Programmet är portabelt och kräver inga extra åtgärder.

Programtips: Microsoft Windows and Office ISO Download Tool 8.09

Ett program som låter dig lokalisera och ladda ned iso-filer med Windows och Office. Detta direkt från Microsoft, så det är tryggt. Stöd finns för olika versioner av Windows och Office.

Programtips: Drivermax 10.17

Drivermax är ett program för att hålla drivrutinerna uppdaterade. Notera att detta är en kraftigt bantad gratisversion. Läs mer om begränsningarna på tillverkarens webbplats.

Programtips: Wise Registry Cleaner Free 10.1.8

Programmet låter dig rensa ut registerposter och defragmentera. Du bör handskas försiktigt med möjligheterna, så låt programmet först göra en säkerhetskopia samt en återställningspunkt.

Programtips: GPU Caps Viewer 1.42.0

GPU Caps Viewer ger detaljerad information om ditt grafikkort (temperaturer, fläkthastighet, volt, klockfrekvens, firmware, drivrutiner och så vidare). Bra för både utvecklare och överklockare.

Programtips: GPU Shark 0.13.0.0

Ett enkelt och användarvänligt rapport- och övervakningsverktyg för Geforce- eller Radeon-baserade grafikkort. Rapporterna är hyfsat omfattande men presenteras utan några grafer.

Programtips: Windows Repair Toolbox 3.0.1.7

Som namnet säger, en verktygslåda som kan hitta och lösa problem med Windows. Den är ganska omfattande sett till innehållet, men du förväntas förstå exakt vad de olika verktygen kan utföra.
Shellexview

Programtips: Shellexview 2.00

Känns högerklicksmenyn i Utforskaren övermäktig kan du köra Shellexview och inaktivera det som inte behövs. Samma om Utforskaren känns instabil, det kan vara ett tillägg som ger problem.

Programtips: Nircmd 2.82

Nircmd är ett kraftfullt kommandoradsverktyg för att bland annat automatisera vanliga uppgifter. Det är riktat mot mer erfarna användare men även andra kan hitta möjligheter.

Premium

Missa inte!