söndag, juli 3, 2022
Hem Taggar Systemverktyg

Tagg: systemverktyg

Programtips: Rufus 3.14

Ett program för att skapa startbara USB-enheter utifrån iso-avbilder. Programmet är användarvänligt, har bra konfigurationsmöjligheter (även mer avancerade sådana) och arbetar dessutom snabbt.

Programtips: IObit Advanced Systemcare

Den nya versionen av IObit Advanced Systemcare är bättre än någonsin och innehåller dessutom fler gratisverktyg än tidigare.

Programtips: O & O DiskImage 16 Professional

Med O & O DiskImage 16 Professional och en dedikerad partition blir det enklare än någonsin att återställa Windows.

Programtips: IOLO System Mechanic 21

IOLO Technologies har släppt System Mechanic 21, en rejäl uppdatering av verktyget för systemoptimering av Windows-datorer.

Programtips: Display Driver Uninstaller 18.0.1.3

De kunde gott ha stoppat in ordet "thoroughly" i namnet, för Display Driver Uninstaller gör sitt jobb väl. Det kan vara räddaren i nöden.

Programtips: ExperienceIndexOK 1.77

ExperienceIndexOK låter dig kalkylera och visa datorns Windows Experience Index. Det kör helt enkelt Winsat och avkodar resultatet i mer läsbar form.

Programtips: SimpleWMIView 1.36

SimpleWMIView är ett enkelt WMI-verktyg som använder Windows Management Instrumentation för att vaska fram rejält med systeminformation.

Programtips: Softperfect RAM Disk 4.0.9

Softperfect RAM Disk är ett rättframt verktyg som tillåter dig att skapa virtuella enheter helt och hållet baserade på din dators internminne.

Programtips: UCheck 3.5.2.0

Ucheck är ett verktyg som hjälper dig att installera populära applikationer samt uppdateringar som du eventuellt saknar.

Programtips: Iobit Driver Booster 7.2.0.598

Har du de senaste drivrutinerna? Ett sätt att ta reda på det är att använda Iobit Driver Booster. Programmet är ett snabbt och enkelt använda.