söndag, juli 3, 2022
Hem Taggar Tele2

Tagg: Tele2

Simkortslöst i Samsungs smarta klocka

Det blir mobiloperatören Telenor som är först ut med att erbjuda ett mjukvarubaserat simkort för Samsungs smarta klocka, Galaxy watch, meddelar Samsung. Lansering till...

Auktion om 700 megahertz avslutad – Tre överklagar

Nästan tre miljarder drog auktionen om nya frekvensband in till staten från två aktörer, men Tre känner sig orättvist behandlade.

E-post från Tele2

Fråga: Jag undrar varför mitt utmärkta e-postprogram Thunderbird inte längre vill fungera med Tele2:s nya e-postserver.

Tele2 först med eSIM

Mobiloperatören Tele2 blir först i Sverige med stöd för inbäddade SIM-kort, eSIM. I samarbete med Microsoft har man utvecklat tekniken för svenska förhållanden och från och med nu går det att ansluta till Tele2:s nät var som helst.

3G-avveckling påbörjas av Telia och Tele2

Telia och Tele2 har kommit överens om att avveckla det gemensamt ägda 3G-nätet som ägs och drivs av Svenska UMTS-nät AB (Sunab). Nedläggningen är enligt bolagen ett naturligt steg i teknikutvecklingen.

Tele2 och Comhem går ihop

Under det nya namnet Nya Tele2 går en stor mobiloperatör och en stor bredbandsoperatör samman i en affär som båda företagen är nöjda med.

Tele2 lanserar VoLTE

Privatkunder hos Tele2 har nu tillgång till VoLTE, Voice over LTE, som gör det möjligt att ringa röstsamtal via 4G-nätet.

KO upp till kamp mot Telia, Tele2 och Tre

Konsumentombudsmannen, KO, har fått in klagomål från missnöjda konsumenter angående mobilt bredband under en lång tid. Nu vill KO förbjuda "upp till"-angivelserna i operatörernas reklam.