fredag, april 26, 2019

Senaste programmen

Mest kommenterad

Mest läst

Slumpmässigt programtips

Webbläsare

Filhantering

Systemverktyg

Skrivbordsverktyg

Säkerhet

Säkerhetskopiering

DVD och video

Kommunikation

Foto/bild/film

Alla programtips

Programtips: Iperius Backup Free 6.0.0

Simpelt och användarvänligt program för säkerhetskopiering. Det är inte precis överlastat med funktioner, men stöd finns för schemaläggning och för rapporter via e-post efter körning.

Programtips: Exiftool 11.33

Ett kommandoradsverktyg för att läsa, skriva och redigera metadata i fler än 130 olika filtyper. När du har kommit över den branta inlärningskurvan märker du att detta är ett riktigt kraftfullt verktyg.

Programtips: Redcrab – The Calculator 7.0

Ett alternativ när kalkylatorn i Windows inte räcker. Låt då denna ta över. Du kan arbeta på ett väldigt naturligt sätt, till exempel genom att skriva ekvationer i ett stort fönster.

Programtips: Smartftp 9.0.2637

En kraftfull FTP-klient med många funktioner som underlättar arbetet. Det är inte något gratisprogram, men det kan vara värt pengarna om du hanterar mycket via FTP. Det finns en utvärderingsversion.

Programtips: Mcafee Avert Stinger 12.1.0.3045

Detta är ingen ersättare för ett fullständigt antiviruspaket, men det är ändå ett användbart tillbehör till din verktygslåda med säkerhetsapplikationer. Lämpligen använder du programmet för att få en andra åsikt.

Programtips: 7-Zip 19.00

Känner du att zip-formatet inte är så effektivt vid komprimering kan du prova 7-Zip. Dess format är bättre på att hantera video- och ljudfiler, men du får stöd även för andra arkivformat.

Programtips: Auslogics Boostspeed 10.0.23.0

Rensa, optimera och anpassa inställningar för bästa prestanda med denna svit av systemverktyg. Detta är en utvärderingsversion, så testa verktygen och se om den är värd ett inköp.

Programtips: Auslogics Disk Defrag 8.0.23.0

Auslogics Disk Defrag håller hårddisken i trim. Förutom att köra programmet manuellt, kan du även låta det ta hand om defragmenteringen på egen hand medan datorn inte används.

Programtips: Auslogics Registry Defrag 11.0.23.0

Städning av registret i Windows med hjälp av Auslogics Registry Defrag sägs kunna ge bättre prestanda. Det lär råda delade meningar om detta, men programmet kan vara värt ett försök.

Programtips: Auslogics Registry Cleaner 7.0.23.0

Städa registret och fixa problem med Auslogics Registry Cleaner. Nu är vi inte stora anhängare av registerstädare men här får du i alla fall möjlighet att säkerhetskopiera innan arbetet.

Premium

Missa inte!