lördag, februari 16, 2019

Senaste programmen

Mest kommenterad

Mest läst

Slumpmässigt programtips

Webbläsare

Filhantering

Systemverktyg

Skrivbordsverktyg

Säkerhet

Säkerhetskopiering

DVD och video

Kommunikation

Foto/bild/film

Alla programtips

Programtips: Orpalis PDF Reducer Free 3.0.36

Orpalis PDF Reducer Free är ett program som kan banta storleken på de flesta pdf-filer ganska drastiskt. Det hela går hyfsat snabbt, en gigantisk testfil med stora bilder tog 86 sekunder.

Programtips: Take Command 24 Build 30

Take Command är inte billigt men programmet ställer Kommandotolken i skuggan med sin funktionalitet. Du kan ha sessioner i olika flikar, kopiera mellan flikar och får även en utvecklingsmiljö för skript.
Shareit

Programtips: Shareit 4.0.6.177

Programmet Shareit ger ett snabbt och enkelt sätt att dela filer mellan olika enheter oavsett deras plattform. Det handlar om delning via Wi-Fi och att komma igång är enkelt.

Programtips: Vuescan 9.6.25

Detta kan vara lösningen om din bildläsare inte längre stöds av vare sig tillverkare eller operativsystem. Programmet finns till OS X och Linuxsystem samt för alla versioner av Windows.

Programtips: K-Lite Codec Pack Update 14.6.3

Uppdatera enkelt till den senaste versionen av K-Lite Codec Pack. Det spelar ingen roll från vilken tidigare version, utan denna mjukvara ser till att du uppdaterar till den senaste versionen.

Programtips: Don’t Sleep 5.01

Don't Sleep kan temporärt hindra Windows från att gå i viloläge, startas om eller stängas av. Samma kan göras via Kontrollpanelen, men med detta program slipper du ändra tillbaka efteråt.

Programtips: Hybrid 2019.01.06.1

Ett avancerat verktyg för videokonvertering, med stöd för x264. Gränssnittet kan verka lite avskräckande, men så snart du har vant dig blir det enkelt att konvertera videoklipp.

Programtips: Todolist 7.2.1

Som programmets namn antyder handlar det om att skapa listor över vad som behöver utföras. Programmet är ganska avancerat. Bland annat kan du skapa flera poster per uppgift, delegera och mycket mer.

Programtips: Winutilities Free 15.46

Winutilities Free är en programsvit för att rensa, reparera och optimera din dator. Den har svagheter men presterar ändå bättre än flera av de andra gratisalternativen på vissa områden.

Programtips: Tablacus Explorer 19.1.5

En trevlig filhanterare med flikbaserat gränssnitt. Den passar bra för vanlig filhantering, men de mer avancerade funktionerna kräver att du investerar lite lärotid för att de ska komma till nytta.

Premium

Missa inte!