Iobit Uninstaller är ett effektivt avinstallationsverktyg som städar undan bra i registret och hårddisken i övrigt.

Först kör du avinstallationsprogrammet för den applikation som ska tas bort, sedan låter du Iobit Uninstaller söka efter det som kan ha lämnats kvar. I version 9 säger sig utvecklarna trimmat programmet så att det rensar 50 procent mer oönskade rester av avinstallerade program än tidigare.

Värt att veta om: Iobit Uninstaller
Licens: Freeware
Systemkrav: Windows 10/Windows 8/Windows 7/Windows Server/Windows Vista/Windows XP
Tillverkarens webbplats: http://www.iobit.com
Nedladdningslänk: http://update.iobit.com/dl/iobituninstaller.exe

Datormagazin riktar sig till avancerade och intresserade datoranvändare och är även det enda magasinet i Sverige som har en fast sektion för bevakning av Linuxområdet men vi skriver om alla operativsystem.

2 KOMMENTARER

  1. Jag installerade ett program från IObit en gång. Efter det fick jag inte vara ifred för det företaget. Vet inte vad för skräp de installerar men deras meddelande dök upp i Windows också efter jag avinstallerat IObit.
    När jag skriver att jag inte fick vara ifred menar jag att det poppade upp meddelanden om olika produkter var annan minut. Meddelandena var så luriga att man medvetet från deras sida klickar fel. Efter ett tag har man ett dussintal program från dem installerade utan att veta om det och alla de programmen startade sig själva och uppmanade mig att de måste köras för de har hittat något som måste tas bort eller installeras osv.
    Det företaget är inte seriöst och de är bedrövligt aggressiva med att påtvinga olika programvaror. Jag tror inte ens det är lagligt med en så aggressivt påtvingande av programvara. Jag blev av med eländet först när jag gjorde en ren ominstallation av Windows. Det räcker inte med att avinstallera deras produkter för de lämnar kvar delar som ser till att du hamnar på deras hemsida då och då. Även Google lade ut mängder av annonser från dem tills jag avinstallerat skräpet.

    Jag rekommenderar verkligen inte deras produkter vad det än är!

  2. Jag har också negativ erfarenhet av IObit. De skickar fortfarande email flera år efter att jag avslutat ett abonnemang. Fick häromdagen ett till, fast jag begärt att de inte skall skicka något. Ibland får jag nästan för mig att de hittar på fel och annat i datorn för att motivera sin lösning. Ett tag funderade jag på om de rent av är ett bluffbolag. Vet egentligen fortfarande inte om så är fallet. Ett seriöst företag beter sig inte så här.

    PASSA DIG FÖR IOBIT!!!!

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här