Med Bokio kommer du att börja gilla bokföring, om du inte redan gör det! Den här lösningen tar begreppet automatkontering till nya nivåer och använder AI för att hjälpa dig på bästa sätt.

Bokio
Bokio ger dig gratis bokföring, fakturering och lönehantering – även i mobilen.

Du behöver bara ta en bild av kvittot så kommer systemet att analysera innehållet och skapa ett verifikat automatiskt åt dig. Givetvis fungerar det lika bra i mobiltelefonen som på datorn på skrivbordet. Det handlar alltså ett bokföringsprogram på nätet, och det är gratis. Applikationen klarar även av fakturering och lönehantering.

Support är gratis, såtillvida du inte behöver prioriterad support som kostar 100 kronor i måna-den. Men om de ska bokföra åt dig kostar det. Klarar du dig helt själv är det gratis.

https://bokio.se

Av Patrik Brinkhäll

Den tryckta upplagan av Datormagazin har en fast avdelning kallad ”Resurser på webben”, där vi tipsar om intressanta lösningar på webben. Detta var en liten smak av föregående nummer (nummer 4-2019 finns i butik och i vår webbshop på https://shop.datormagazin.se).

Uppskattar du vårt arbete?
Donera gärna en slant till redaktionen.

Donera till Datormagazin


Datormagazin riktar sig till avancerade och intresserade datoranvändare och är även det enda magasinet i Sverige som har en fast sektion för bevakning av Linuxområdet men vi skriver om alla operativsystem.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här