Agon by AOC förnyar sin G2-serie med skärmar att inkludera två nya gamingvarianter som erbjuder 165 Hz-uppdatering.

De två nya skärmarna i Agon by AOC:s G2-serie heter 24G2SPU och 27G2SPU, och de ersätter föregångarna 24G2U och 27G2U. De har IPS-paneler med FHD-upplösning (1920×1080 pixlar) samt en uppdateringsfrekvens på 165 Hz (jämfört med föregångarnas 144 Hz). De har dessutom 1 ms MPRT för att förhindra ghosting, och stöd för Adaptive-Sync vilket medför en varierande uppdateringsfrekvens för att motverka motverka hack och tearing.

LÄS OCKSÅ
Test: Asus Proart Display PA279CV

Dessutom har bägge modellerna en ergonomisk skärmfot låter användaren både höja/sänka, luta, vrida skärmen. De har en inbyggd USB-hubb med fyra USB 3.2-portar för att exempelvis ansluta tangentbord och mus, plus att det finns två högtalare på 2 watt vardera.

Skärmarna är primärt tänkta för spelande, och erbjuder därför ett flertal ganska spelspecifika funktioner som Game Color-som kontrollerar färgmättnad, Dial Point för att öka träffsäkerheten med ett lager för sikte, samt tre olika aktiverbara spellägen anpassade för genrer som FPS, RTS, Racing, samt tre anpassningsbara lägen.

Agon by AOC 24G2SPU och 27G2SPU kommer att finnas tillgängliga i slutet av mars med en rekommenderad prislapp på 2 699 kronor respektive 2 999 kronor.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här