Razer Stream Controller ska fungera som en extra kontrollpanel anpassad för streamers.

Hårdvarutillverkaren Razer fortsätter att lansera tillbehör som vänder sig till personer som producerar strömmande liveinnehåll för exempelvis Twitch och Youtube. Det nya tillbehöret heter Razer Stream Controller och är en from av programmerbart minitangentbord som fungerar som kontrollpanel för streamingfunktioner.

Razer Stream Controller har tolv stycken touchknappar som både kan programmeras med olika funktioner och anpassningsbara ikoner som visar vad de gör, plus att de har anpassningsbar haptisk feedback. Knapparnas flankeras av två stycken LCD-skärmar.

Under touchknapparna sitter åtta fysiska knappar som bland annat kan användas för att växla mellan olika uppsättningar med funktioner på touch-knapparna, beroende på vilken tjänst, funktioner eller program som används.

Razer Stream Controller
Razer Stream Controller

Razer Stream Controller mäter 151 x 101.5 x 30.2 millimeter och väger 210 gram om man inte räknar med det löstagbara stödet.

Kontrollpanelen har även sex stycken fysiska rattar för att exempelvis justera volymen för mikrofon och hörlurar.

Razer Stream Controller går att köpa nu på Razers amerikanska hemsida och kostar 270 dollar, vilket blir ungefär 3600 kronor.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här